Wie zijn wij

mr. Tessa Feller

In de commerciële sector was ik consultant, teammanager en eindverantwoordelijke voor het (juridische) inkoop-, aanbestedings- en bidmanagementteam bij een grote assurantiemakelaar. Ik heb zowel aanbestedende diensten begeleid bij het aanbesteden van verzekeringsportefeuilles als ook binnen mijn eigen organisatie als bidmanager gefunctioneerd. Deze ervaring stelt me in staat om me in zowel de inschrijver als de aanbestedende dienst te verplaatsen. Als manager heb ik waardevolle lessen geleerd op het gebied van teamdynamiek, communicatie, strategie en timemanagement. Binnen Profina heb ik mijn horizon nu verbreed door ook voor aanbestedende diensten te werken als inkoopadviseur, aanbestedingsjurist of een combinatie van beide profielen. Ik zie in deze afwisseling tussen het publieke en private domein een grote meerwaarde voor mijzelf, maar ook voor mijn opdrachtgevers, waarbij ik uiteraard oog heb voor integriteit en onafhankelijkheid.

Afgeronde opleidingen
Bachelor Rechtsgeleerdheid – UvA
Master Privaatrechtelijke rechtspraktijk – UvA
Aanbestedingsrecht voor juristen – VU

 

Een greep uit onze werkervaring
ProRail – Bedrijfsjurist aanbestedingsrecht
Barbon – Tendermanager
Bestuursacademie – Docent aanbestedingsrecht
Raetsheren – Manager Tenderdesk    

MR. Mirrel Gerver

Mijn juridische carrière is, na een succesvol afgeronde master privaatrecht, gestart in de advocatuur. Toen bleek dat deze rol toch niet helemaal bij mij paste, heb ik een bewuste keuze gemaakt voor het inkoopvak in dienst bij verschillende ondernemingen. Naast alle juridische kennis en ervaring heeft deze periode mij vooral inzicht gegeven in wat ik écht leuk vind om te doen, en dat is ondernemen. Dat zit ook wel een beetje in mijn DNA. In 2018 ben ik dan ook mijn eigen onderneming gestart op het gebied van inkoop en aanbesteden. Sindsdien heb ik veel organisaties mogen bijstaan op het gebied van aanbestedingsrecht en inkoop, in de breedste zin van het woord. Mijn werkzaamheden variëren van juridische toetsing, tot begeleiden van aanbestedingen, tot het opleiden van (jonge) mensen en teams. Die diversiteit in opdrachten én opdrachtgevers spreekt mij juist zo aan. Profina is voor mij de volgende stap: een onderneming met gelijkgestemde(n) om zo nog meer opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn bij hun uitdagingen op dit mooie vakgebied.

Mr. Mirrel Gerver

Afgeronde opleidingen
Bachelor Rechtsgeleerdheid – UvA
Master Privaatrechtelijke rechtspraktijk – UvA
Aanbestedingsrecht voor juristen – VU
Grotius Aanbestedingsrecht

Een greep uit onze werkervaring
Eigenaar – Gerver Advies B.V. 
Rijksvastgoedbedrijf – Inkoopadviseur
ProRail – Bedrijfsjurist Aanbestedingsrecht
Barbon – Tender Manager

Emma Zwaan

Emma zwaan

Door middel van het schrijven van mijn scriptie over het aanbestedingsrecht en tegelijkertijd het werken bij de afdeling Tenderdesk van een assurantiemakelaar, ben ik enthousiast geworden over dit vakgebied. Ik ben na mijn afstuderen in de aanbestedingen blijven werken en heb zo tal van aanbestedende diensten geholpen met hun aanbestedingsdossiers. Ik hoop mijn kennis en ervaringen uit te breiden door binnen Profina te werken aan verschillende opdrachten, voor diverse opdrachtgevers, en hen zo ook een waardevolle bijdrage te kunnen leveren op het gebied van inkoop en aanbesteden.

Afgeronde opleidingen
HBO Rechten (afgerond)
Premaster Rechtsgeleerdheid (afrondend)

 

Een greep uit onze werkervaring
Stagiaire Juridische Zaken Gemeente Medemblik (sep 2019 – jan 2020)
Medewerker Tenderdesk Raetsheren van Orden 2021-2022

WERKEN BIJ

Onze organisatie kent (op termijn) een ambitie tot groei. Het is echter geen doel op zich. Wij geloven in een organische groei, gebaseerd op behoefte / vraag in de markt. Hierbij willen wij te allen tijde vasthouden aan onze visie en missie om de beste dienstverlening en kennis tentoon te spreiden. Als iemand in dit plaatje past, gaan wij graag het gesprek aan!

Als werkgever hechten wij waarde aan een goede werk-privébalans, een prettige werksfeer, en het blijven zoeken naar nieuwe kennis, uitdagingen en ervaring. We rekenen op een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheidsgevoel, en stellen daartegenover dat medewerkers de kans krijgen om mee te denken over verdere ontwikkeling van de onderneming.

Spreekt wie wij zijn en wat wij doen je aan, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen via info@profina.nl. Wie weet zijn we wel een goede match!

Wij zoeken collega’s!

Inkoopadviseur

Een inkoopadviseur / tendermanager met minimaal 2 jaar relevante ervaring (bij voorkeur in dienst) binnen de overheid. Bij voorkeur in het bezit van inkoopdiploma’s, dan wel minimaal de bereidheid deze te halen.

Aanbestedingsjurist

Een aanbestedingsjurist met minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen overheid. In het bezit van een juridische master, met specialisme of vervolgopleiding aanbestedingsrecht.  Als jurist houd je je zowel bezig met puur juridische vraagstukken als het opstellen en begeleiden van (complexe) aanbestedingsprocedures.

Profiel:
– flexibel
– zelfstandig
– niet-locatie gebonden.

Solliciteer d.m.v. het opsturen van je cv met korte motivatie naar info@profina.nl. Of bel / mail ons met een verzoek om meer informatie.

 
 

Contact

Wij komen heel graag (vrijblijvend) in contact met nieuwe opdrachtgevers, dan wel potentiële netwerkpartners. Wij nodigen u dan ook uit om onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactgegevens

info@profina.nl

Mirrel Gerver
T +31 6 13 27 27 85

mirrel@profina.nl

Tessa Feller
T +31 6 10 86 19 04

tessa@profina.nl